GÜNDEM

AİLE BOYU PROTESTO

Memur Sen TOKİ’de baz istasyonundan kaynaklı protestolar sürüyor.

AİLE BOYU PROTESTO
09-04-2017 20:02
Google News

Mahallelerine yapılması planlanan baz istasyonuna karşı günlerdir seslerini duyurmaya çalışan Memur Sen TOKİ Sakinleri, topladıkları imzalı dilekçeleri ilgili yerlere ulaştırdı. Dilekçelere gelen yanıtta, mahalleye baz istasyonu kurulmasında hiçbir sakınca olmadığı belirtilse de semt sakinleri baz istasyonu istememe konusunda kararlı.

ÇOLUK ÇOCUK, SOKAĞA ÇIKTI

Memur Sen TOKİ’de anaokulu, cami ve sosyal tesislerin bulunduğu alana yapılması planlanan baz istasyonuna karşı basın açıklaması yapıldı. Eş ve çocuklarıyla birlikte eylem yapan semt sakinlerine, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği de destek verdi. Dernek Başkanı Recep Kavuş “Site sakinleri, yüzlerce, imzalı dilekçe topladı. Biz de dernek olarak bu yanlış uygulamaya karşı site sakinlerine destek veriyoruz” dedi.

“KARARLIYIZ”

Memur sen TOKİ Yöneticisi Abdülhakim Onatlı “Baz istasyonuna karşı ilk günkü kararlılığımız neyse şimdi de odur. Topladığımız yüzlerce imzalı dilekçeye karşın, anaokulu, sosyal tesis ve caminin bulunduğu alana baz istasyonu direği kuruldu. Sağlığımızla oynuyorlar. Eylemlerimizi sürdüreceğiz. Referandumda kullanacağımız oyları da buna göre belirleyeceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete