TÜRKİYE VE DÜNYADAN

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Ödemesi yattı mı, sorusunun cevabı, hak sahipleri tarafından takip ediliyor. Haziran ayının gelmesiyle beraber aile destek yardımı ödeme tarihi 2023 için beklentiler arttı.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?
08-06-2023 10:01
08-06-2023 10:02
Google News

Aile destek ödemesi sorgulama ekranı, ödenekten yararlanan hak sahiplerinin odaklandığı konulardan oldu. Vatandaşlara sosyal destek kapsamında sağlanan Aile Destek Programı ödemeleri için geri sayım başladı. Temmuz ayına kadar devam edecek Aile Destek Programı ödemeleri her ay hak sahiplerinin hesabına yatıyor. Aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor. Haziran ayının ilk haftası ile aile destek parası için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurusuna çevrildi. Ancak ödeme tarihi bilgisi henüz gelmedi. Peki, aile destek parası ne zaman, hangi tarihte yatacak? İşte, o konu hakkında bilgiler.

AİLE DESTEK PROGRAMI UZATILDI MI?

Aile destek programı, bakanlık tarafından yapılan son açıklamaya göre Temmuz ayına kadar devam edecek. Aile destek programının uzatılacağı yönünde henüz herhangi bir bilgi yer almıyor.

AİLE DESTEK YARDIMI SORGULAMA EKRANI

Ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını vatandaşlar e-devlet üzerinden öğrenebilecekler. e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekiyor.

Sisteme giriş sağlandıktan sonra ödemelerin yatırıldığı tarih ekrana yansıyor.

AİLE DESTEK YARDIMI ÖDEME SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete