GÜNDEM

AİLE’NİN DUALARI SÜMEYRA BEBEK İÇİN

Sason’un Mehmet Akif Mahallesi’nde ikamet eden Demir ailesinden Mesude (32), Aydın (27), Hanis (25), Emrullah (12) adlı kardeşler ile Bilal (3) adlı yeğenleri, 2 yaşlarında teşhisi konulamayan bir hastalığa yakalandı.

AİLE’NİN DUALARI SÜMEYRA BEBEK İÇİN
03-12-2015 19:37
Google News

Hastalıkları nedeniyle el ve ayaklarında geriye doğru büzüşme ve kemiklerinde erime yaşanan vatandaşlar, gün geçtikçe tekerlekli sandalyeye mahkûm olarak engelli durumuna düşüyor. Demir Ailes, ağabeylerinin 1,5 yaşındaki kızı Sümeyra’nın aynı hastalığa yakalanmaması için dua ediyor.

“UMUT IŞIĞI ARIYORUZ”

Çocukları ve torunu için İstanbul ve Ankara’da hastane hastane gezdiklerini söyleyen Baba Mehmet Demir “Doğduklarında hepsi sağlıklıydı. Hatta iki yaşına kadar hiçbir olumsuz etkisi olmayan bu hastalık iki yaşından itibaren belli olmaya başlıyor. İlk önce ayakları yamulmaya başlıyor. Daha sonra el ve ayakları kullanamaz hale geliyor. Tek başlarına yemek yiyemiyorlar. Zamanla yürüyemez hale geliyorlar. İki kızım, iki oğlum ve bir de torunum olmak üzere aynı bedensel engele sahip beş evladım var. Şu anda 3 yaşındaki torunum Bilal de bu hastalığa yakalandı. En büyük korkumuz bir buçuk yaşındaki torunum Sümeyra’nın da beş ay sonra bu hastalığa yakalanmasıdır. Doktorlardan, bu hastalığın teşhisi ve tedavisi için araştırma yapmalarını istiyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete