GÜNDEM

AK LİFE HOTEL & SÜİT AÇILDI

Ankara merkezinde Çankaya’da iş, siyaset ve sosyal yaşamın tam içinde yeni bir otel açıldı. Batman’lı iş insanı AK Hayat Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. sahibi Aydın Kurt Batman’daki iş başarısından sonra Ankara’da Modern bir Otel açtı.

AK LİFE HOTEL & SÜİT AÇILDI
27-12-2019 15:34
Google News

 

Bu süreyi mesleki tecrübesini ortaya koyan Saryaa Mühendislik ile tamamlayan AK LİFE HOTEL & SÜİT konusunda marka olan çözüm ortakları ile bir otel değil ev sahibi hassaslığında konfor ortaya koymak ve yaşatmak için çalıştılar. 

KONFOR VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET 
Ortaya çıkan bu yaşam alanın tamamında akustik ses izolasyonundan, ısı yalıtımına, aydınlatmadan, vitrifiye ye varana kadar her detay özenle seçildi. Otelin işletmecisi olan Ak Hayat Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. sahibi iş adamı Aydın Kurt 1999 yılından itibaren hizmet sektöründe söz sahibi olmak için şirket prensiplerini bu oteli hizmeti açarken konuklarıyla buluşturup onlara gerçek misafirperverliği yaşatmak için tüm ilkelerini hedef yaptı.
Kurdukları profesyonel ekip ile bu ilkeleri daha da ön plana çıkarıp konuklara güler yüzlü hizmeti kalite ile sunmak ve onları tekrar AK LİFE’a getirebilmek için çalışıyorlar. 
Temizlik bu yaşam alanının her noktasında mutfağından, toplantı odasına, oda katlarından lobiye kadar titizlikle yapılmakta ve hissedilmekte. Şirket içi toplantılar için özel olarak hazırlanmış VİP salonunda ihtiyaç duyulabilecek bütün ekipman ile gerek toplantı gerekse özel davetlerinizde ve yemeklerinizde sizi ve konuklarınızı en üst düzeyde ağırlamak için özen gösteriyorlar. 
Hotelin VİP araç servisi imkanı da sunacağını belirten İşletme sahibi Aydın Kurt bizim aracılığımızla AK LİFE HOTEL&SUIT de konaklayacak olan misafirler için özel fiyatlar vereceğini ve onları Ankara’da evlerinde hissettireceğini söyledi.  Otel’in resmi açılışı ise yılbaşından sonra yapılacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete