SİYASET

“AK PARTİ, 28 ŞUBAT SONRASI ÜLKEYİ YENİDEN İMAR ETTİ”

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yaptı, Batman Halkını panele davet etti.

“AK PARTİ, 28 ŞUBAT SONRASI ÜLKEYİ YENİDEN İMAR ETTİ”
27-02-2018 21:59
Google News

28 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da Kültür Merkezinde düzenlenecek panele tüm Batman Halkını davet eden Güneştekin “28 Şubat, meşru bir hükümetin asker, yargı, medya ve sermaye koalisyonu tarafından meşru olmayan yollarla devrildiği bir sürecin adıdır.

Başörtüsünün kamusal alanda yasaklandığı, din ve dindarların ötekileştirildiği, başörtülü öğrencilerin ikna odalarında fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı bu karanlık dönem şükür ki sadece beş yıl sürmüştür. 28 Şubat döneminde 50 bine yakın insan soruşturma ve kovuşturmaya tabi tutulmuş, tam 6 milyon insan fişlenmiştir. Hükümet olarak, 28 Şubat döneminde eğitim hakkı elinden alınan mağdurlara gecikmeli de olsa haklarını 2011 yılında iade ettik. 2014 yılında getirdiğimiz serbestlik ile kamusal alanda başörtüsünün önündeki tüm engelleri kaldırdık. Finans çetelerinin soyup soğana çevirdiği bir ülkeyi yeniden imar ederek, kişi başına düşen milli geliri 3600 dolardan 11 bin dolara yükselttik. Böylece vatandaşımızın cebine giren parayı üç katına çıkarmış olduk. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete