TÜRKİYE VE DÜNYADAN

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Bizim hizmet etmek, vatandaşa hizmetkar olmaktan başka bir derdimiz yok. Bizi başkalarından da ayıran odur. Başkaları yönetmeye, hükmetmeye, idare etmeye gelir ama biz hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geliriz." dedi.

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi
10-02-2024 03:40
09-02-2024 21:40
Google News

Zeybekçi, Şırnak Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda, belediye başkan adaylarının kente, ilçelere ve beldelere hayırlı olmasını diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini kaydeden Zeybekci, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında 2 gün boyunca Şırnak, Hakkari, Siirt ve Batman'da aday tanıtım toplantılarına katılacaklarını söyledi.
Vatandaşa hizmetkar olmak için bu yola girdiklerini ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu:
"Bizim hizmet etmek, vatandaşa hizmetkar olmaktan başka bir derdimiz yok. Bizi başkalarından da ayıran odur. Başkaları yönetmeye, hükmetmeye, idare etmeye gelir ama biz hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geliriz. Biz bu millete hizmet etmeyi bir şeref olarak görürüz. Hizmetkarlığı bir makam ve mevki olarak görüyoruz. O nedenle yeni hizmetkarların seçileceği seçimler son derece önemlidir. Zor, imkansız yoktur. Eğer gayret ve samimiyet, birlik ve beraberlik, o kenetlenme varsa emin olun o vatandaş arkanızdan gelecektir."
Çok güzel bir vatana sahip olduklarını anlatan Zeybekci, Türkiye'nin bu coğrafyanın çadır direği olduğunu anlattı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete