SİYASET

AK PARTİ, BATMAN’DA SEÇİME GİTTİ

AK Parti Batman 7. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal katıldı.

AK PARTİ, BATMAN’DA SEÇİME GİTTİ
21-11-2020 19:47
Google News

 

Kongreye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da telekonferansla bağlanarak partililere hitap etti. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut İl Başkanı A. Akif Gür güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçildi.

SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kongrede yaptığı konuşmada “Adnan Menderes’ten bugüne hepimiz aynı şeyi söyledik. Söz de karar da milletindir dedik. İşte kim olduğumuzu hazırlatan en temel cümle budur. Devletle ilgili kararları verecek olan kimdir? Eğer Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin duvarında Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir yazıyorsa o halde devletle ilgili kararları verecek olan milletin seçtikleridir. Milletin sandıktan çıkardığıdır. Recep Tayip Erdoğan’ı kıymetli yapan nedir biliyor musunuz? Bu millet tarafından seçilmiş olmasıdır” dedi.


BATMAN, AK PARTİ’YLE DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM YAŞADI
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise konuşmasında “Ak Parti iktidara geldikten sonra ilimiz değişim ve dönüşümü yaşamış, Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da gözle görülür yatırımlar ve projeler hayata geçirilmiştir. Sağlık, eğitim, ulaşım, altyapı, sanayi, kültür, turizm, tarım, spor alanlarındaki bu yatırımlarla ilimiz gelişme kaydetmiştir. Bölge Devlet Hastanesi bitişiğinde inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesinin geçici kabulü yapıldı, inşallah en kısa zamanda bu iki hastanemizin dönüşümü yapılarak Eğitim ve Araştırma hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.
Seçimde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçilen Av. Akif Gür “AK Parti halkın partisidir, kapımız herkese açıktır, önemli olan unvanlar, koltuklar değildir, önemli olan samimi bir şekilde ülkemize, şehrimize ve milletimize hizmet etmektir” diyerek partililere teşekkür etti. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete