SİYASET

AK PARTİ, BEŞİRİ’DE SEÇİME GİTTİ

AK Parti, Beşiri’de İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste yapılan kongrede Beşiri Gençlik Kolları Başkanı Cihan Karabulut güven tazeledi.

AK PARTİ, BEŞİRİ’DE SEÇİME GİTTİ
28-09-2020 19:10
Google News


Kongrede konuşab AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür “Ulaşımdan Sağlığa, eğitimden savunma sanayine kadar hemen her sektörde gelinen nokta, ülkemizi ve milletimizi boğmaya çalışan şer odakları ve içerideki işbirlikçilerinin elbette ki hoşuna gitmeyecek ve her fırsatta ülkemizi zor durumda bırakma girişimlerine devam edeceklerdir. Ama Allah’ın izniyle bu Aziz millet 15 Temmuzda olduğu gibi bunlara fırsat vermeyecek ve bu odaklara şamar vurmaya devam edecektir. Dışarıdan gelen her türlü saldırı ve tehditlere karşı ülkemizin ve milletimizin hakkını, hukukunu, menfaatlerini sonuna kadar savunan bir Liderle omuz omuza yol yürüyoruz. İçimizdeki bazı kesimlerin Türkiye düşmanlarıyla aynı kafayı taşıyor olması, Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti yıkılsın da Türkiye’ye ne olursa tarzındaki söylemler, maalesef birilerinin var oluş gayesi haline dönüşmüştür” dedi. 

HASANKEYFTE KUTLU GÜVEN TAZELEDİ
Tek liste yapılan kongrede Ak Parti Hasankeyf Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kutlu güven tazeledi.
Hasankeyf Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen kongrede divan başkanlığını Gençlik Kolları  Siyasi Hukuk Birim  Başkanı Veysel Kaplan yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede Mutlu Kutlu güven tazeledi. Yapılan Kongreye İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Sevim ve MKYK üyesi Ahmet Özgür Karabulut katıldı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete