SİYASET

“AK PARTİ ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPMAK İSTİYORUM”

Sosyal medya paylaşımında, kentin sorunlarıyla yakından ilgilenmek ve çözüm üretebilmek için siyasete girmeyi düşündüğünü duyuran Emekli Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, önceki gün yaptığı paylaşımda da AK Parti çatısı altında siyaset yapmak istediğini açıkladı.

“AK PARTİ ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPMAK İSTİYORUM”
16-03-2018 22:22
Google News

“SİYASET YAPACAĞIM PARTİ AK PARTİ”

Zorluoğlu, sosyal medya paylaşımında “Dostlarımın görüşleri ışığında Batmanımıza ve Hemşerilerimize hizmet etmek için siyasete girme kararı aldım. Rabbimden kararımın gerçekleşmesini, Bize ve Batmanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu meyanda siyaset yapacağım partinin de Adalet ve Kalkınma Partisi olacağını belirtmek isterim” dedi.

“ZİYARETLERE BAŞLADIM”

Seçim çalışmalarına başladığını belirten Zorluoğlu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın direktifleriyle 15 gündür seçim çalışmalarına başladım. Şimdiye kadar 17 temsilci gurubunu ziyaret ettim. Halkımızla bire bir görüşmelerimiz oldu. STK ve Basınla görüşmelerimiz oldu. Buluşmalarımızda zaman zaman ters düştüğümüz konular oluyor. Bazen iki saati bulan tartışmalarda, ortaya atılan görüş ve konular benim açımdan çok faydalı ve ufuk açıcıdır. Bu nedenle tüm STK’lara ve Basına teşekkür ediyorum. Bu görüşmeler, bize olan teveccühü de gösterdiğinden, siyasete girme kararımızı pekiştirmiştir. Ziyaretlerimiz devam edecek. Tabi ki her şeye layık olan hemşerilerimizle, birebir görüşmelerimiz de devam edecek. Ulvi ama o kadar da meşakkatli ve zor bir yola girdik. İşimiz zor. Herhalde soyadımın avantajı olsa gerek benim de zoru başarma gibi bir yapım var” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete