SİYASET

AK PARTİ’DE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR

AK Parti Batman İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde yürütülen Sıfır Atık Projesine tam destek veriyor.

AK PARTİ’DE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR
12-09-2018 21:24
Google News

Emine Erdoğan’ın öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca 81 ilde yürütülen Sıfır Atık Projesi, Batman’da da destek görüyor. Proje kapsamında, ayrıştırılarak toplanan çöp ve atıklar, Bakanlığın belirlediği yerlerde geri dönüşüm tesislerine gönderilerek, yeniden dönüştürülüyor, su, kâğıt ve enerjide tasarruf sağlanıyor.

İL BİNASINA GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI YERLEŞTİRİLDİ

AK Parti Batman İl Başkanlığı da Sıfır Atık Projesine katıldı.  AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Birimi Başkanlığı’nca, Çev San’ın da desteği ile Parti İl Binası’na geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Bundan böyle İl Binası’ndaki atıklar, plastik, cam ve kâğıt olarak ayrıştırılacak, Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri’nce geri dönüşüm tesislerine gönderilerek, yeniden dönüştürülecek, böylece tasarrufa gidilecek.

ATIKSIZ BİR BATMAN İÇİN…

İl Başkanı Murat Güneştekin, ‘sıfır atık’sız bir Batman için tüm Batman Halkını, bu projeye destek vermeye beklediklerini söyledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete