SİYASET

AK PARTİ’DE “BAŞKANLIK SİSTEMİ” KONUŞULDU

AK Parti Batman Gençlik Kolları tarafından her hafta düzenlenen bilgilendirme toplantılarında bu hafta “Başkanlık Sistemi” konuşuldu.

AK PARTİ’DE “BAŞKANLIK SİSTEMİ” KONUŞULDU
17-01-2016 19:44
Google News

İl Başkanlığı binasında düzenlenen programa İl Başkanı Diyaettin Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı ve Gençlik Kollarında görevli partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Diyaettin Uçar “Ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için Başkanlık sistemine ihtiyacımız var. Bu coğrafyada tekrar bir irade koymak için, ümmet aklını ortaya koyabilmek için Başkanlık sistemine geçmeliyiz. Daha hızlı, daha iyi bir otorite, değişen dünyaya daha çabuk ayak uydurabilmek için başkanlık sistemini destekliyoruz. Başkanlık sistemi bu ülkenin geleceği için çok önemli bir adım. Bu coğrafyanın ihtiyacı var. Başkanlık Sistemini çok iyi tanıtmalıyız” dedi.

BİRİMLERDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Düzenlenen toplantının ardından bazı birimlerde görev değişiklileri yapıldı. Batman AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım Medya Biriminde değişiklik yapıldı. Değişiklik kapsamında, Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanlığına Yakup Değirmen, İnsan Hakları Başkanlığına Ahmet Altun ve Tanıtım Medya Başkanlık görevine ise Kadir Uyanık getirildi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete