SİYASET

AK PARTİ’DE “EVET” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Gercüş’e bağlı Yolağzı Köyünde, Ashab-î Süffê Cami ve Külliyesinin temel atma töreni düzenlendi. Törene Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat ve Eski Gercüş Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen katıldı. Yaptıkları konuşmalarda medreselerin önemine dikkat çeken İl Başkanı Uçar ve SKM Başkanı Polat, referandum için “evet”e destek istedi.

AK PARTİ’DE “EVET” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
07-04-2017 18:50
Google News

SUÇİN VE İNAL SASON’DAYDI…

Batman Eski Milletvekilleri Ahmet İnal ve M. Ali Suçin, referandum çalışmasını Sason’da yürüttü. İnal ve Suçin, Sason halkına 18 maddelik anayasa metni ile ilgili bilgi verdi.

ADLİYEYE REFERANDUM ZİYARETİ

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, Adliye Sarayını ziyaret ederek, avukat, savcı ve hâkimlerle fikir alışverişinde bulundu. Hamidi ve Özoğul “Yeni anayasa maddelerinde Başbakanlık ve Bakanlık Kurulu olmayacak, yürütme görevi Cumhurbaşkanı tarafından kullanılacak. Milletvekili sayısı 550’den 600’e çıkarılacak ve milletvekili seçilme yaşı 18’e düşürülecek” dedi. Eski İl Başkanı Murat Güneştekin de DSİ Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek referandumu anlattı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete