SİYASET

AK PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI...

AK Parti Batman İl Teşkilatında görev dağılımı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 3 Şubat’ta yapılan AK Parti İl Kongresinin ardından İl Teşkilatında görev dağılımı yapıldı.

AK PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI...
14-02-2018 22:19
Google News

GÜNEŞTEKİN, GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Murat Güneştekin’in İl Başkanlığındaki Yönetimde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Mustafa Bilgin, Teşkilat Başkanlığına Cemalettin Gözkeser, Seçim İşleri Başkanlığına Kenan Özoğul, Tanıtım Medya Başkanlığına Cuma Dişikırık, Dış İlişkiler Başkanlığına Nizamettin Benice, Sosyal Politikalar Başkanlığına Murat Alp, Yerel Yönetimler Başkanlığına Abdulmuttalip Bademci, Ekonomi İşleri Başkanlığına Faysal Demir, Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Remzi İnsel, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Mehmet Ali Demir, Ar-Ge Başkanlığına Orhan Güzel, İnsan Hakları Başkanlığına Mehmet Salih Baktaş, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığına Necmeddin Bitkay ve İl Sekreterliğine Acir Demirkıran getirildi.

“BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

İl Başkanı Güneştekin, “Çalışmaktan yorulmayacağız. İl Teşkilatı olarak, alt kademeden en üst kademeye kadar tüm birimlerimizle, milletvekillerimiz ve belediye meclis üyelerimizle el ele verip hep birlikte partimizi, yaşadığımız kenti ve ülkemizi özveri ve inançla daha yukarılara taşıma arzusundayız” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete