SİYASET

AK PARTİ’DE PARALARI KİM “HİÇ” ETTİ?

Seçim sürecinde yapılan harcamalar nedeniyle Batmanlı esnaflara borçlanan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), alacaklılarıyla karşı karşıya geldi.

AK PARTİ’DE PARALARI KİM “HİÇ” ETTİ?
10-06-2015 11:44
Google News

İddialara göre seçim çalışmaları sürecinde esnaflara iş yaptıran AK Parti, esnafa borçlandı. Alacaklı esnaf, seçim öncesi AK Parti SKM’ye giderek borcunu tahsil etmek istedi. AK Parti SKM’de görevli bir şahıs, borç bilgilerinin yazılı olduğu faturaları aldıktan sonra, borcun birkaç gün içerisinde ödeneceğini söyleyerek esnafı gönderdi.

SKM GÖREVLİSİ, PARAYI KENDİ ZİMMETİNE GEÇİRDİ

Borcun ödenmesi için birkaç gün aradan sonra tekrar AK Parti SKM’ye giden esnaf, büyük bir şok yaşadı. İddalara göre SKM’de görevli şahıs, faturaları aldıktan sonra borç tutarı olan parayı kasadan çıkararak kendi zimmetine geçirdi. Esnaf, borcunun ödenmesi için AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar’a gitti.

KİMSEYE BORÇLU KALMAYACAĞIZ

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz İl başkanı Diyaddin Uçar, Esnafa olan borçlarını kuruşu kuruşuna ödeneceklerini belirtirken, “Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Bu borç bizimdir ve ödemesini en kısa zamanda yapılacaktır. Hangi esnafın alacağı varsa bana gelsin.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete