SİYASET

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI

24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde AK Parti Batman Milletvekilliğine başvuruda bulunan 63 aday adayı için Rezidans Salonu’nda temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI
06-05-2018 23:33
Google News

DESTEK ALABİLMEK İÇİN YARIŞTILAR

AK Parti Batman İl Teşkilatı, 63 aday adayı için temayül yoklaması düzenledi. Rezidans’ta düzenlenen temayülde aday adayları, il ve ilçe teşkilat üyelerinin oy ve desteğini alabilmek için yarıştı. Akşam saatlerine kadar süren temayülde aday adaylarının, heyecanlı olduğu gözlendi.

POLİS, GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Temayül nedeniyle salonun çevresinde güvenlik güçlerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Aday adaları, il ve ilçe teşkilat üyeleri, üst aramasından geçtikten sonra salona alındı. Polis bariyerleri ile salonun içinde yürüyüş kordonu oluşturularak, sandık güvenliği sağlandı.

ADAYLAR, TEK TEK OY KULLANDI

İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri, 63 aday adayı için sandık başına giderek oy kullandı. Oy sandıkları, sayım için Ankara Genel Merkeze gönderildi. Temayülde en fazla oyu alan isimler, Genel Merkezce mülakata çağrılacak, sonrasında bu isimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne götürülerek, milletvekili aday listesine konulacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete