SİYASET

AK PARTİ’DEN SEÇİM MESAJI; “OY ORANIMIZ ARTTI, 5 İLÇEDEN 3’ÜNÜ KAZANDIK”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. Akif Gür ve Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin, 31 Mart Seçim Sonuçları ile ilgili ortak mesaj yayımladı.

AK PARTİ’DEN SEÇİM MESAJI; “OY ORANIMIZ ARTTI, 5 İLÇEDEN 3’ÜNÜ KAZANDIK”
07-04-2019 18:46
Google News

“31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerin memleketimize,milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Türkiye genelinde seçime katılım oranının yüksekliği,halkımızın sandığa ve siyasete olan güvenini bir kez daha ortaya koymuştur. Türkiye gittikçe güçlenen demokrasisini bir kez daha ispat etmiştir. Yerel de ise özellikle şehir merkezimizde katılım oranı maalesef Türkiye ortalamasının altında kalmıştır. 24 Haziran 2018 seçimlerine göre oy sayılarımızı arttırmamıza ve diğer partilerin oylarını azaltmasına rağmen katılım oranının düşük olmasından dolayı oy oranımız şehir merkezinde daha düşük olarak görülmektedir. Geçen seçime göre il genelinde oylarımızı arttırdığımız da bir gerçektir. Ak Parti olarak girdiğimiz her seçimi kazanmak üzerine çalıştığımızı, bu itibarla her ne kadar bugünkü oylarımız artış göstermiş ise de bunun bizi tatmin etmediğini belirtmek isteriz. Önemle belirtiriz ki 5 ilçemizden 3’ünü kazandık. 1 ilçemizi de çok az oy farkıyla kıl payı kaybettik.Kılpayı kaybettiğimiz ilçede il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerinde de milletimiz, ekseriyeti partimize vermiştir. Bunun yanında 5 beldemizin 2’sini de kazandık. 2014 yerel seçiminde 11 belediye başkanlığından 2 belediye başkanlığını kazanmış iken bu durum şimdi, milletimizin teveccühüyle 5 belediye başkanlığına çıkmış bulunmaktadır. Diğer taraftan İl Genel Meclisinde 11 üye çıkararak toplam İl Genel Meclis Üye sayısının yarısını yine milletimizin teveccühüyle kazanmış bulunmaktayız.” denildi.

AK BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

 Açıklamanın devamında “Her ne kadar il genelinde partimizin oylarında yükseliş bulunsa da bu, elbette ki bizi tatmin edici bir noktada değildir. Her olanda bir hayrın olduğunun bilinciyle, Seçimlerin ortaya koyduğu verilerden partimiz payına düşen kısımlarla ilgili mesajları anlıyoruz ve buna göre hareket edeceğimizi, partimizin layık olduğu daha yüksek noktalara getireceğimizi bilinmesini isteriz. Memleketimize ve milletimize hizmet yolunda tevazu ve samimiyeti elden bırakmadan durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Batmanımızı, layık olduğu hizmet ve Gönül Belediyeciliği, Ak Belediyecilik ile eninde sonunda buluşturma gayreti ve azminde olmaya devam edeceğiz. Seçim süresince büyük bir emekle, gece gündüz durmadan çalışan ev ev, kapı kapı dolaşan Partimizin her kademesinde çalışan İl Yönetimine, büyük bir fedakârlık örneği gösteren kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe yönetimlerine, belde,mahalle ve köy sorumlularımıza, Milletvekilimize, Belediye Başkan ve adaylarımıza, gönüllü olarak çalışan aziz gönüldaşlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizin teveccühüyle seçimi kazanan tüm Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclis Üyelerini, Belediye Meclis Üyelerini, köy ve mahalle muhtarlarını tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Yeni dönemde siyasi parti gözetmeksizin memleketimize ve milletimize hizmet yolunda halkımıza vaat edilen memleket yararına olan tüm projelerin takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz. Seçim sonuçlarının memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyor, çok aziz ve muhterem Batmanlı hemşerilerimize saygı,sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” İfadelerine yer verildi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete