HASANKEYF

AK PARTİ HASANKEYF’TE...

AK Parti heyeti ilçeleri gezmeye ve halkla bütünleşmeye devam ediyor.

AK PARTİ HASANKEYF’TE...
23-10-2015 20:02
Google News

Hasankeyf’teki programa Vekil adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, Milletvekili Aday Adayları ve  İl Başkanı Diyaettin Uçar katıldı.

İlçelerde ilgiyle karşılanan AK Partililer bu kez Hasankeyfte halkla buluştu. AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden heyet daha sonra Hasankeyf  Belediye’sine geçti. Burada Başkan Abdulvahap Kusen ile görüşen ve kentin sorunlarıyla ilgili bilgi alan  Milletvekili adayları Esnafı ziyaret etti. Bölgede yaşanan gerginlik nedeniyle işlerinin çok bozulduğunu, turizmin de darbe yediğini bu yüzden işlerinin durma noktasına geldiğini belirten esnafa AK Parti heyeti sıkıntılarının çözüm yerinin Ak Parti olduğu mesajını ileterek destek istedi.

GERCÜŞTE İLGİ BÜYÜKTÜ

AK Parti Batman Milletvekili Adayları, Gercüş’te seçim çalışmalarını sürdürdü.

İlçe esnafının sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları 1 Kasım seçimleri için partilerinin hazırladığı seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi. 1 Kasım seçimlerinde halkın, tercihini AK Parti’den yana kullanması gerektiğini söyleyen Milletvekili Adayı Murat Çiçek “AK Parti’nin özgürlükçü ve birleştirici gücünün, halklar nezdinde oy alacağına inanıyorum. Umutluyum. Halkların da AK Parti ile yarınlara daha umutlu baktığı kanaatindeyim” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete