GÜNDEM

AK PARTİ HEYETİ GAZETEMİZDEYDİ

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür’den oluşan heyet, gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret etti. Vekil Özdemir, Batman’ı karalayan yazısı hakkında Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işıl Özgentürk hakkında herkesi dava açmaya çağırdı.

AK PARTİ HEYETİ GAZETEMİZDEYDİ
01-09-2020 18:58
Google News

 

HERKES DAVA AÇSIN
Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işıl Özgentürk’ün Batman Kadınlarına yönelik karalayıcı yazısı hakkında dava açtığını hatırlatan Özdemir, "Bizler yazar hakkında davamızı açtık. Tüm Batmanlılardan dava açmasını bekliyoruz. Dava açmak isteyen vatandaşlarımıza parti avukatlarımız ve Baro yardımcı olacaktır. Herkes dava açsın ki bir daha kimse Batman hakkında böyle aşağılayıcı yazı yazma cesaretinde bulunmasın” dedi.

SAĞLIKÇILARIMIZ ÇOK ZORLANIYOR
Pandemi sürecinde Batman’ın durumunu sıkı takip ettiklerini belirten Özdemir, şu ana kadar sağlık kurumlarında doktor, hemşire, sağlık personeli, temizlikçi, güvenlikçi gibi tüm birimlerde çalışanların ciddi risk ve zor şartlarda çalıştıklarını belirtti. 700 sağlık çalışanın koronavirüs kaptığını, sağlıkçıların aylarca aileleriyle görüşemediğini, koruyucu elbise, maske ve teçhizatlarla gün boyu zor şartlarda çalıştıklarını belirten Özdemir, vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olmasıyla bu zorlu sürecin el birliği ile atlatılacağını söyledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete