GÜNDEM

AK PARTİ HEYETİ, GAZETEMİZDEYDİ...

AK PARTİ HEYETİ, GAZETEMİZDEYDİ...

AK PARTİ HEYETİ, GAZETEMİZDEYDİ...
17-02-2015 17:14
Google News

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve basın sorumlusu İbrahim Halil Yalçın, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ile görüşen Yalçın, parti olarak Batman’da yürütecekleri çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Medyayı önemsediklerini belirten Yalçın, yeni yönetim olarak basın ile diyalog geliştirip sosyal medyayı daha aktif kullanacaklarını söyledi. Yeni arkadaşlarla amatör bir ruh ile çalışacaklarını belirten Yalçın, siyasi baskıya değil, liyakate önem verdiklerini, kadrolarını da buna göre oluşturduklarını ifade etti.

50’YE YAKIN BAŞVURU BEKLİYORUZ

Bunun güzel bir sinerji oluşturacağını söyleyen İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Yalçın “2015 genel seçimlerinde partimizden milletvekili adayı olmak isteyenlerden 50’ye yakın başvuru yapmasını bekliyoruz. Ankara’da belli görevlere gelmiş bürokratlar ile Batman’da önemli kanaat önderi ve iş adamlarının partimize aday adaylığı için başvuru yapması, partimize olan teveccühleri bizi sevindiriyor” dedi.

Aday adaylığı için başvuruların Cuma günü sona ereceğini, 28 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında temayül yoklaması yapılacağını söyleyen Yalçın “Batman’a hizmet edecek kişilere oyumuzu kullanacağız. Bunu bir görev olarak kabul ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?