SİYASET

AK PARTİ HEYETİ, GAZETEMİZDEYDİ

AK Parti Milletvekili Adayı Ziver Özdemir ve İl Başkanı Diyaettin Uçar, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

AK PARTİ HEYETİ, GAZETEMİZDEYDİ
14-05-2015 21:57
Google News

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Özdemir ve Uçar, bir takım nedenlerden dolayı geç başladıkları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi.

300 kişilik ekiple Batman merkez, ilçe ve köylerde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Özdemir, gittikleri her yerde ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti. Şu ana kadar yaklaşık 400 köy ziyaret ettiklerini belirten Özdemir, bu güne kadar şehir merkezinde fazla görünür olmadıklarını ancak yoğun çalışma temposuyla bunu telafi edeceklerini söyledi.

SEÇİMİN HUZURLU GEÇMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ

Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi temennilerinde bulunan Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, “Seçim çalışmalarımıza, yaşanan bazı üzücü hadiselerden dolayı geç başladık ancak şu anda tüm ekip ve teşkilatlarımızla birlikte seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi, en büyük temennimizdir. Bunun için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya hazırız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete