KOZLUK

AK PARTİ, KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU

AK Parti Milletvekili Adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz, Aday Adayları Kerem Korkmaz ve Yusuf Özdemir ile İl Başkanı Diyaettin Uçar, Kozluk’ta seçim çalışması yürüttü.

AK PARTİ, KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
22-10-2015 19:22
Google News

 “HUZUR OLAN YERDE EKMEK VAR”

Kozluk halkına Kürtçe ve Türkçe hitap eden Milletvekili Adayı Ataullah Hamidi, Türklerin ve Kürtlerin etle tırnak gibi olduğunu belirterek “Huzur olan yerde, ekmek de var. Ümitliyim, tek yumruk gibi olacağız. Müslümanların, Kürtlerin gelişmesini istemeyenler aramıza fitne sokuyor. Uyanık olup oynanan oyunları hep birlikte boşa çıkarmamız lazım” dedi.

“BİZE OY VERİN, İSTİKRAR SÜRSÜN”

Milletvekili Adayı Ziver Özdemir ise partilerinin, istikrarın tek adresi olduğunu belirterek “Bize oy verin istikrar sürsün. Akan kanı durdurmalı, yanan ateşi söndürmeliyiz. Çocuklarımız ölmesin, okusun, doktor olsun, avukat olsun, mühendis olsun” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN HUZURU VE BARIŞIN TEMİNATI AK PARTİ’DİR”

Ortadoğu ve Suriye’de yaşananlara değinen Milletvekili Adayı Murat Çiçek ise ortada büyük bir oyun olduğunu anlatarak “Huzur ve barışın en büyük teminatı AK Parti’dir. AK Parti’nin iktidar olması sadece Türkiye’yi değil, tüm Ortadoğu ve dünya mazlumlarını da ilgilendiriyor. Çünkü dünya siyasetinde ekonomik ve siyasal sömürüye karşı dik duran, tavrını dünya mazlumlarından yana koyan tek ülke Türkiye’dir ve Türkiye’ye bu istikameti veren de AK Parti iktidarıdır” dedi.

ESNAF ZİYARET EDİLDİ,

Milletvekili Adayları, halkla buluşma toplantısının ardından Kozluk esnafının sorunlarını dinledi. Milletvekili Adayı Adile Gürbüz, esnaf ziyaretinin yanı sıra Kozluk Devlet Hastanesine giderek personelle görüştü, hastaları ziyaret etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete