SİYASET

AK PARTİ’Lİ ADAYLAR, HÜDA PAR’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Batman Milletvekili Adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz ile İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hüda Par İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK PARTİ’Lİ ADAYLAR, HÜDA PAR’I ZİYARET ETTİ
22-10-2015 19:19
Google News

Hüda Par İl Başkanı Mehmet Emin Doğru tarafından karşılanan AK Parti Heyeti, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili Adayı Ziver Özdemir “. Seçim kampanyasını yürütüyoruz. Siyasi partilerin karşılıklı ziyaretlerinin olmasını temenni ediyoruz. Ama maalesef bölgemizde bu tür ziyaretlerle her zaman karşılaşamıyoruz. Bizler de bu süreci daha iyi değerlendirmek adına seçim kampanyasını yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

BÖLGE, ÖNEMLİ BİR DÖNEMEÇTEN GEÇİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüda Par İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ise AK Parti Heyetine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar dileyerek “Parti olarak 1 Kasım seçimlerine girmesek de memleket meselelerinden uzak kalamayız. Bölgemiz büyük bir dönemeçten geçiyor. Büyük sorunlarla karşı karşıyayız. Bu süreçte seçimin selametle geçmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız. İsteğimiz, partilerin toplum ve memleket meselelerine daha duyarlı hareket etmeleridir. Bu açıdan AK Parti teşkilatının gelişini bizler önemsiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete