SİYASET

AK PARTİ’Lİ ADAYLAR “YENİDEN YETKİ İSTİYORUZ”

Pazar günü yapılacak olan Erken Genel Seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren AK Parti Batman Milletvekili Adayları, ev ve işyerlerini ziyaret ederek seçmenle bir araya geliyor.

AK PARTİ’Lİ ADAYLAR “YENİDEN YETKİ İSTİYORUZ”
29-10-2015 20:57
Google News

 “ÜLKE, KOALİSYONA TESLİM EDİLMEMELİ”

Seçim çalışmaları nedeniyle halkla toplantı yapan Milletvekili Adayları, yaptıkları ortak açıklamada “AK Parti’nin adayları bu halkın içinden çıkmış ve Batman’ın sorunlarını çok bilen adaylardır. Batman ve ülkemiz için yeniden desteğinizi istiyoruz. Biz Türkiye için, güvenli ve güçlü yarınlar için projeleri olan bir halk hareketiyiz. IMF borçlarıyla değil, kendi gücümüzle kalkınmayı hedefliyoruz. 2002’den önce Türkiye’yi meclis değil, IMF yönetiyordu. Bu aziz ülke ve aziz millet, bu milletten uzak koalisyonlara ve IMF’ye teslim edilmemeli” açıklamasını yaptı.

“BATMAN’A HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Batman’a hizmet etmeye aday olduklarını ifade eden Milletvekilli Adayları “Türkiye’yi sözü dinlenen dünyanın saygın ülkeleri arasına koymak için, yatırım ve hizmetlerin devamı için, çözüm süreci ve yeni anayasa için, Güneydoğu’nun incisi Batman’ımızın hak ettiği hizmetlere kavuşması için halkımızdan bir kez daha yetki istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete