TÜRKİYE VE DÜNYADAN

AK Parti'li Demiröz, belediye başkan adayları tanıtımında konuştu

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Belediyecilik böyle yarı zamanlı, keyfekeder, 'İster gelirim ister gelmem' tatillerle dolu bir görev değil. Tam zamanlı çalışacaksınız. O il ile haşır neşir olacaksınız, her derdiyle dertleneceksiniz." dedi.

AK Parti'li Demiröz, belediye başkan adayları tanıtımında konuştu
10-02-2024 21:45
10-02-2024 18:46
Google News

Demiröz, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, AK Parti'nin, milletin bünyesinden çıkan bir parti olduğunu söyledi.
Ülkeyi milletle birlikte yönettiklerini anlatan Demiröz, "Çünkü AK Parti bu milletle birlikte seviniyor, bu milletle birlikte üzülüyor. Bu parti milletimizin bir emaneti bizlere." diye konuştu.
Demiröz, belediyelerin öneminin altını çizerek şöyle devam etti:
"Belediyecilik böyle yarı zamanlı, keyfekeder, 'İster gelirim ister gelmem' tatillerle dolu bir görev değil. Tam zamanlı çalışacaksınız. O il ile haşır neşir olacaksınız, her derdiyle dertleneceksiniz. İşte görüyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başındaki zat. Geçmişte gördünüz, İstanbul'u sel götürdü yok, depremler oldu yok, şehitler oldu yok, tatilden İstanbul'dan haberi yok. Şimdi adam İstanbul'u yine istiyor. Adam kendisini genel başkanlık görevinde görerek orayı tamamen başkalarına bırakmış. Bizim belediye başkanlarımızda kesinlikle böyle bir şey olamaz." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete