SİYASET

AK PARTİ’Lİ KADINLAR, BATMAN’DAYDI

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir Başkanlığında hayata geçirilen Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda projesi kapsamında Batman’da program gerçekleştirildi.

AK PARTİ’Lİ KADINLAR, BATMAN’DAYDI
23-06-2021 13:39
BATMAN
Google News

Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı Fatoş Gürkan, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ve Genel Merkez Kadın Kolları birim başkanlarından oluşan heyet, Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda meslek sahibi olmayı ve iş kurmayı düşünen kadınlarla bir araya geldi. Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatoş Gürkan “Genel Merkez Kadın Kolları olarak hangi siyasi görüşten olursa olsun kadınlarımızı hayatın her alanında daha da güçlendirmek için Türkiye’nin 81 ilinde Kadınlarla Büyük Türkiye Buluşmaları kapsamında bir program düzenliyoruz. İnşallah 81 ilimizi böyle programlarla ziyaret edip kadınlarımızın hayallerini gerçekleştirmelerine destek olmak istiyoruz” dedi.

Etkinlikte, iş kurmayı düşünen ve meslek edinmek isteyen kadınlara seminerler verilirken, girişimci kadınların hayatlarından örnekler anlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete