GÜNDEM

AK PARTİ’Lİ KADINLAR EL EMEKLERİYLE YERLİ PAZAR AÇTILAR

AK Parti Batman Kadın Kolları tarafından AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir sloganıyla düzenlenen kermeste, yerli malı üretimi ve tüketimine dikkat çekildi.

AK PARTİ’Lİ KADINLAR EL EMEKLERİYLE YERLİ PAZAR AÇTILAR
14-12-2018 15:15
Google News

Kermese Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin ve Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici katıldı. Atatürk Parkı yanında düzenlenen kermeste, gıdadan aksesuara varıncaya kadar çeşitli el emeği ürünler satışa sunuldu. AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneşteki  “Bu etkinliğin amacı yerli haftası münasebetiyle yerli üreticileri kadınlarımızın el emeği ile hazırlamış olduğu ürünleri burada pazarlamak, burada teşhir etmek ve alıcılara ulaştırmaktır. Güzel bir çalışma olmuş. Kadın kollarımıza çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

“KADINLARIMIZA PAZAR İMKÂNI AÇTIK”

Kermeste konuşan Bilici, ‘’Yerli malı haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı başlatılan yerli ve milli tüketimi özendirmek adına kadınlarımıza ev ekonomisine destek sağlamak amacıyla pazar kurduk. Kadınlarımıza pazar imkânı açtık. Bu pazar imkânında kadınlarımız ürünlerinin satışını gerçekleştirip ev ekonomisine destek sağlayacaklar’’ dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete