SİYASET

AK PARTİ’Lİ KADINLARA İLKYARDIM EĞİTİMİ

Mevlide Bilici Başkanlığındaki AK Parti Batman Kadın Kolları Teşkilatına yönelik ilkyardım ve farkındalık eğitimi düzenlendi.

AK PARTİ’Lİ KADINLARA İLKYARDIM EĞİTİMİ
19-03-2018 21:09
Google News

“EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”

AK Parti’li 250 kadının katılımı ile gerçekleşen eğitimde kadınlara, olası kaza ve afet durumlarında uygulayabilecekleri ilkyardım bilgileri konusunda tüyolar verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimden sonra 30 kadın, profesyonel eğitime katıldı. 30 kadın, kaza anlarında ilkyardım uygulayabilecek bilgi ve donanıma kavuşturuldu. Kadınlara yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirten Kadın Kolları Başkanı Mevlide Bilici “Kadınlara yönelik projelerimiz var. Bundan önce 250 kadına ilkyardım ve farkındalık eğitimi verdik. 30 kadın, bu alanda uzmanlık eğitimi de aldı. Çünkü kaza anlarında çocuklarına ve sevdiklerine en yakın olanlar kadınlardır. Bu tür eğitimlerimiz sürecek” dedi.

KADINLARA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLECEK

KOSGEB’le işbirliği yaparak, kadınlara girişimcilik eğitimi ve vereceklerini kaydeden Bilici “Kendi paralarını kazanabilmeleri ve özgüven sahibi olabilmeleri için KOSGEB’le ortaklaşa girişimcilik kursları açacağız. Şimdiden 100’e yakın başvuru var. Şiddet ve istismar konusunda bilinçlendirici seminerler planlıyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete