SİYASET

AK PARTİ’Lİ UÇAR’IN HEDEFİ HDP’YDİ...

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin son günlerde yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Uçar “HDP, seçim yaklaştıkça gerçek yüzünü göstermeye başladı” dedi.

AK PARTİ’Lİ UÇAR’IN HEDEFİ HDP’YDİ...
01-05-2015 22:40
Google News

HDP’nin “Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracağız” sözlerine karşı açıklama yapan Uçar “HDP, dinimize ve manevi değerlerimize saldırmaya başladı. Diyanet Kurumunu kaldıracaklarını aleni bir şekilde ilan etti. Din dersini gereksiz görmeleri, Taksim’i Kâbe ile eşleştirmeleri, Batmanda homoseksüellik konferansı düzenlemeleri ve Homoseksüelleri ezilmiş bir kesim olarak gördüklerini açıklamaları bu partinin İslam'a savaş açtığının göstergesidir” dedi.

ATALAN, HESAP HATASI YAPIYOR

HDP Batman Milletvekili Ali Atalan’ın “AK Parti, Güneydoğu’da yüzde 10 bile oy alamaz” ifadelerine karşı açıklama yapan Uçar “AK Partinin Güneydoğuda %10 bile alamayacağını söylüyor. Sayın Atalan hesap hatası yapıyor, Güneydoğuda Kürtler en fazla AK Parti'ye oy vermektedir. BDP ve HDP Türkiye Partisi olma iddiasındadırlar fakat bizce bu kafa ile giderlerse mahalle partisi bile olamazlar” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?