SİYASET

AK PARTİ’Lİ VEKİLLER BATMAN’DAYDI

AK PARTİ’Lİ VEKİLLER BATMAN’DAYDI

AK PARTİ’Lİ VEKİLLER BATMAN’DAYDI
06-09-2015 18:43
Google News

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Isparta Milletvekili Süreyya Sadibilgiç, Niğde Milletvekili Erdoğan Özgen, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’dan oluşan heyet, incelemelerde bulunmak üzere Batman’a geldi. Valiliği ziyaret eden heyet, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçerek basın toplantısı düzenledi.

“OPERASYONLAR SÜRECEK”

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, operasyonların süreceğini belirterek “Bundan sonra milletimiz huzursuz edilmeyecek. Biz kardeşlik, dostluk, hoşgörü istiyoruz. Bunun temini için bu operasyonlar devam edecektir. Bunlar farklı yöne yönlendiriyorlar. Kendileri yol kesiyorlar, kendileri insan öldürüyorlar ama algı operasyonu ortaya koymak suretiyle tekrar farklı bir imaj çizmeye çalışıyorlar. 1990’lara dönmek istiyorlar. Şunu bilsinler ki terör örgütü 1990’lı yıllara dönmek istese dahi devlet dönmeyecek. Devlet bütün tedbirlerini alacaktır” dedi.

“BATIDA YAŞAYANLAR DA HUZURSUZ”

Yaşanan olaylardan sadece doğuda yaşayan Kürt halkının değil, batıda yaşayan Türk halkının da rahatsız olduğunu ifade eden Yıldırım “Oradaki insanlar daha çok tedirginler. İnsanlar daha çok sıkıntı içerisindeler. Bunların yapmış olduğu baskılar, ister istemez o taraflarda da ortaya çıkıyor. Güneydoğu ve Doğu’da 4 bin sandıkta aynı mühürle HDP’ye oy çıkmış. Bu baskı değil de nedir? Bu bölgedeki insanlar maalesef göç etmek zorunda bırakılıyor. Devlet, terör örgütlerine karşı elinden gelen gücü ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı. Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?