SİYASET

AK PARTİ’Lİ VEKİLLER, STK’LARDAN GÖRÜŞ İSTEDİ

AK Parti Batman İl Teşkilatı, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemini konuşmak üzere STK temsilcilerinin katılımı ile danışma ve istişare toplantısı düzenledi.

AK PARTİ’Lİ VEKİLLER, STK’LARDAN GÖRÜŞ İSTEDİ
17-04-2016 23:00
Google News

Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Ağrı AK Parti  Eski Milletvekili Ekrem Çelebi, İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Merkez Sivil toplum Halkla ilişkiler  Başkanı Ravza Kavakçıkan, Batman AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri katıldı.

“STK’LAR SESİNİ YÜKSELTMELİ”

Toplantıda konuşan Ağrı AK Parti Eski Milletvekili Ekrem Çelebi, toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür ederek,  “AK Parti Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile ilgili karar vermeden önce gelen önerileri değerlendirecek. Bu devlete, Osmanlı Ailesinin bakiyesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin son kalesi olan bu topraklara iyi sahip çıkmalıyız. Çünkü bu devlet sadece Recep Tayyib Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun Devleti değildir. Bu Devlet hepinizin ve gelecek nesil olan çocuklarımızın devletidir. Özellikle bu coğrafyada yaşayan STK’lıların kendi seslerini yükseltmeleri lazım” dedi. İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçıkan, görüşlerin en üst mercilere kadar ulaştırılacağını belirtirken, toplantı görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete