SİYASET

AK PARTİ’LİLER, MALAZGİRT’TE…

AK Parti Batman İl Teşkilatı, Malazgirt Zaferinin yıldönümü 947. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Muş’un Malazgirt İlçesi’ne gitti.

AK PARTİ’LİLER, MALAZGİRT’TE…
26-08-2018 21:08
Google News

 

TEŞKİLAT, EKSİKSİZ KATILDI

Malazgirt Zaferinin 947. yılı nedeniyle, önceki gün Bitlis’in Ahlât İlçesi’nde başlayan etkinlikler, dün Muş’un Malazgirt İlçesi’nde devam etti. Etkiliklere yurdun dört bir yanından katılım sağlandı. AK Parti Batman İl Başkanlığı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Malazgirt’e çıkarma yaptı. İl Başkanı Murat Güneştekin, Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı, Birim Başkanları ve Teşkilatı Üyelerini taşıyan araç konvoyları, sabahın erken saatlerinde İl Binası önünden hareket etti, bayrak ve flamalarla Malazgirt’te kutlamalara katıldı.

ERDOĞAN’I DİLEDİLER

Erdoğan’ın konuşması, Malazgirt Zaferi ile ilgili sinevizyon gösterileri, tören ve geçitlerin yanı sıra müzik dinletileri ile gerçekleşen etkinliklerin ardından AK Parti Batman İl Teşkilat Üyelerinin, Batman’a dönmesi bekleniyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete