SİYASET

AK PARTİ, REFERANDUMU KUTLADI

18 maddeden oluşan yeni anayasa değişikliğine ilişkin yapılan referandum, yüzde 51 oyla halk oylamasından geçti. Referandumun halk tarafından onaylanması, Batman’da törenlerle kutlandı.

AK PARTİ, REFERANDUMU KUTLADI
17-04-2017 19:43
Google News

KONVOYLARLA KENTİ GEZDİLER

Batman’da referandum çalışmaları süresince “evet” kampanyası yürüten AK Parti İl Teşkilatı, seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte halkı sokağa çağırdı. Referandum zaferini kutlamak için AK Parti İl Teşkilatının önünde toplanan AK Parti’li Seçmenler, ellerindeki bayrak ve flamalarla araç konvoyuna katıldı. AK Parti Batman İl Teşkilatı Yöneticilerinin de katıldığı kutlamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atıldı. Tören, geç saatlere kadar sürdü.

HAMİDİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, referanduma ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

15 yıllık Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin, her yönüyle olumlu dönüşümler yaşadığını belirten Hamidi “Cumhuriyetin kuruluşundan, Ak Parti'nin ilk hükümet dönemine kadar gerçekleşen yatırımların kat be kat fazlası, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan hükümetler döneminde gerçekleşmiştir. Etrafımızda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün kalkınmaya devam eden, ilerleyen, tüm bunları yaparken gönül kapılarını da açık tutan büyük bir ülkemiz var. Milletimiz geleceğine ipotek konmasına izin vermemiş, referandumda güçlü bir ülke yönetimi için ‘evet’ demiştir. Bu seçimin kazananı bu ülkede yaşayan herkestir. Bugünden sonra yapmamız gereken, suni tartışmaları bir kenara itip, hiç vakit kaybetmeden, daha büyük bir sorumlulukla, güzel ülkemizin geleceği için çalışmaktır” dedi. Hamidi, referandum çalışmalarına katılan il, ilçe, gençlik ve kadın kolları üyelerine teşekkür etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete