SİYASET

AK PARTİ, ‘SİVİL’ TURDA

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaret turları başlatan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Küçük Sanayi Sitesi’ni gezdi, esnafla bir araya geldi.

AK PARTİ, ‘SİVİL’ TURDA
29-07-2021 14:56
BATMAN
Google News

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜLER

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaşar’dan esnafın sorun ve talepleri dinleyen Özdemir ve Gür, Batman Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 300 işyerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu, ek sanayinin 83 dönümlük alana kurulacağını  ve 35 milyon liraya mal olacağını belirtti. Özdemir ve  Gür daha sonra Batman Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na yeniden seçilen  Şevki Taş’ı ziyaret ederek, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı, pandemi sürecinde esnaf ve sanatkârlara sağlanan destekler hakkında istişare yaptı.

EMEKLİLERİN SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Milletvekili Özdemir ve Gür, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ekmen, dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, emekli sorunları hakkında da rapor hazırlayarak meclise göndermek istediklerini aktardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete