SİYASET

AK PARTİLİ ADAYLAR “HAYDİ BİSMİLLAH” DEDİ

1 Kasım seçimlerine “Haydi Bismillah” sloganı ile hazırlanan AK Parti’nin Batman Milletvekili Adayları, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK PARTİLİ ADAYLAR “HAYDİ BİSMİLLAH” DEDİ
08-10-2015 20:22
Google News

Mado Cafe’de düzenlenen toplantıya Milletvekili Adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz ile İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul ve Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici katıldı.

“YAŞANANLAR HEPİMİZİ ÜZÜYOR”

Toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Ataullah Hamidi “35 yıllık siyasi geçmişim var. Batman’da 2 dönem Belediye Başkanlığı ve Milletvekillik yaptım. Faydalı işlere imza attım. Siyaset hayatımda yapmayacağım hiçbir şeyi söylemedim. 1 Kasım’dan sonra, geçmişte neleri yapmışsam tecrübelerimi de katarak halkımın hizmetinde olacağım. Bugün ülkemizde yaşanan sıkıntılar hepimizi üzmektedir. Hiçbir şey insan hayatından daha önemli değil” dedi.

“1 VEKİL ÇIKARDIK, BUNU BAŞARI OLARAK GÖRMÜYORUZ”

13 yıllık AK Parti iktidarının çalışmaları hakkında konuşan Milletvekili Adayı Ziver Özdemir “AK Parti, Türkiye’nin ciddi sorunlarına el attı. Halkı baskı altında tutan bütün odaklara güçlere karşı göğsünü siper etti. Biz yine halkımızın hizmetine adayız. Sıkıntılı bir bölgede yaşıyoruz. Ortadoğu adeta ateş çemberi. Bunu ülkemize yansıtmak isteyenler var. 6–7 Ekim olaylarını hatırlayın, benim de iki aracım olmak üzere onlarca vatandaşın aracı, işyeri yakıldı. 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. Batman’da 4 milletvekilinden 1 tane çıkarabildik. Bu bir başarı mıdır? AK Partinin yaptıkları karşısında 13 yıllık hükümet karşısında yapılan bu hizmetlerden sonra kendi açımızdan bunun başarı olarak görmüyoruz. Makam ve mevki için bu dava içinde değiliz” dedi.

 “BARIŞ İÇİN AK PARTİ, ÜLKENİN BAŞINDA OLMALI”

Toplantıda konuşan 3. Sıra Adayı Murat Çiçek “Kuşkusuz ki her seçimler önemlidir ama Ortadoğu’daki koşullar gözetildiğinde ve 7 Haziran’dan sonra yaşananlara bakıldığında 1 Kasım seçimleri çok daha büyük önem arz ediyor. Yaşananlara bakacak olursak Türkiye’nin barışı, huzuru ve refahı için AK Parti kadrolarının ülkenin başında olması, AK Parti kadrolarının tecrübesinin ülke yönetimine yansıtılması gerektiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ BARIŞ OLACAK”

7 Haziran seçimlerinde de aday olarak gösterilen 4. Sıra Adayı Avukat Adile Gürbüz ise koalisyon çalışmalarına değinerek “7 Haziran seçimlerinde seçmen, koalisyon istedi. Partimiz, koalisyonla ülkeyi huzura kavuşturmaya gayret etti. Ancak muhalefet partilerden destek görmedi. Gelinen noktada akan kanlar hepimizi üzüyor, geleceğe dair hayallerimizi askıya alıyor. Mecliste birinci önceliğimiz barışın inşası olacak” şeklinde konuştu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete