GÜNDEM

AK PARTİLİLER SASON’A ÇIKARTMA YAPTI

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ve İl Yöneticileri Sason İlçesini ziyaret etti. Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ile önceki dönem ilçe belediye başkanlarının da eşlik ettiği AK Parti heyeti ilçe teşkilatı ve halkla bir araya geldi.

AK PARTİLİLER SASON’A ÇIKARTMA YAPTI
04-06-2014 22:55
Google News

Başkan Murat Güneştekin ilçe programı hakkında açıklama yaparak ‘Hem 30 Mart yerel seçimleri için teşekkür hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi için istişarelerde bulunmak üzere Sason’a gittik. AK Parti iktidarımız ve Belediye Başkanlığımız süresince Sason halkımıza en üstün hizmeti sunma gayretinde olduk, bundan sonra da halkımızın hizmetindeyiz. AK Parti ile Ağustos ayında bir büyük devrime daha şahit olacağız; milletimiz cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Bu ay bitmeden Partimiz kendi adayını açıklayacak. Aday açıklanmadan önce her kesimden vatandaşımızın ve her birimden partilimizin görüşünden istifade ediliyor. Şuana kadar yapılan istişarelerin ortak paydası Sayın Başbakanımızın, tüm Dünya’ya örnek olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması yönündedir’ dedi.

UÇAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sason Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edip Belediye Başkanı Cuma Uçar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti heyeti esnaf ziyaretlerinin ardından İl merkezine döndü. Sason ilçesiyle başlayan programların tüm ilçe, belde ve köyleri kapsayacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete