SİYASET

AK PARTLİLER BAYRAMLAŞTI

AK PARTLİLER BAYRAMLAŞTI

AK PARTLİLER BAYRAMLAŞTI
31-07-2014 19:18
Google News

AK Parti Batman İl Teşkilatı, bayramın üçüncü gününde

Kültür Merkezinde bayramlaşma programı tertipledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin ve Ak Parti teşkilatının hazır bulunduğu bayramlaşma programına çok sayıda yurttaş katıldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, muhtarlar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, partililer, il merkezi ve ilçeler ile köylerden gelen kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığı bayramlaşma programı oldukça yoğun geçti.

HÜDA PAR HEYETİNDEN ZİYARET

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı ve yöneticilerinden oluşan heyet AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Murat Güneştekin’in kabul ettiği ziyarette Milletvekili Ziver Özdemir de hazır bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette güncel konular üzerine sohbet edildi.

AK PARTİ HEYETİ İLÇELERİ GEZDİ

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin ve Ak Parti İl Teşkilatı yönetici ile üyeleri Bayram günlerini ilçe ziyaretlerinde geçirdiler. Vatandaşların bayramını kutlamak ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında bulunmak amacıyla Sason, Kozluk, Hasankeyf, Beşiri ve Gercüş ilçelerini ziyaret eden Ak Parti heyeti, köy ve beldeleri de ziyaret etti. Vatandaşların bayramlarını kutlayan heyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinleme imkanı buldu. Yoğun ilgi ile karşılaşan heyet, ilçe gezilerinde esnafları da ziyaret ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete