GÜNDEM

AKADEMİSYENLER YOKSUL AİLELERE GIDA DAĞITTI

Önceki hafta ev eşyalarını yoksul ailelere bağışlayarak anlamlı bir kampanyaya imza atan Batman Üniversitesi’nde görevli akademisyenler, yardım kampanyası için yine bir aradaydı.

AKADEMİSYENLER YOKSUL AİLELERE GIDA DAĞITTI
31-05-2016 20:40
Google News

Geçtiğimiz hafta evlerinde bulunan eşyaları kamyona yükleyerek yoksul ailelere ulaştıran Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Selahattin Barış Çelebi ve Öğretim Görevlileri İzham Kılınç ile Mutlu Canpolat, bu hafta da kendi aralarında topladıkları paralarla yoksul ailelere gıda paketleri hazırladı. İçinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu kolileri, Türkiye Gençli Konseyi (TGK) İl Başkanı İlyas Ataş ve Üniversite Birim Başkanı Ümit Ataş’ın aracılığı ile yoksul ailelere ulaştıran akademisyenler, ailelerin hayır dualarını aldı.

“YARALARI SARMAK İÇİN EL BİRLİĞİ GEREKİYOR”

Anlamlı davranışlarından dolayı öğretim görevlilerine teşekkür eden TGK İl Başkanı İlyas Ataş “Hatırlarsanız önceki hafta değerli hocalarımız, evlerinde az kullanılmış oturma grupları ve beyaz eşyaları, bizimle irtibata geçerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmıştı. Şimdi de aynı duyarlılıkla hazırladıkları gıda kolilerini yine kentte zor şartlarda yaşamını sürdüren ailelere ulaştırdık. Durumları gerçekten içler acısıydı. Bu insanların yaralarının sarılması ve daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için el birliği ile toplumun diğer kesimlerinden de aynı duyarlılığı bekliyoruz. Batman Üniversitesi’nde görevli akademisyen ve öğretim görevlisi hocalarımıza tekrardan teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete