EĞİTİM

AKADEMİSYENLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Batman Üniversitesi’nde görevli akademisyenler, evlerinde bulunan eşyaları spotçulara satmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak anlamlı bir etkinliğe imza attı.

AKADEMİSYENLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
27-05-2016 20:35
Google News

Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Selahattin Barış Çelebi ve Öğretim Görevlileri İzham Kılınç ile Mutlu Canpolat, oturma grupları, beyaz eşya ve halıda oluşan bir kamyon dolusu ev eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) İl Başkanı İlyas Ataş, Üniversite Birim Başkanı Ümit Ataş ve Müteahhit Celal Yıldırım’ın desteğiyle ev eşyalarını ihtiyaç sahibi 3 aileye ulaşan akademisyenler “Az kullanılmış eşyalarımızı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

“AYNI DUYARLILIĞI BÜTÜN HALKIMIZDAN BEKLİYORUZ”

Duyarlı davranışlarından dolayı Batman Üniversitesi Akademisyenlerine teşekkür eden TGK İl Başkanı İlyas Ataş “Değerli hocalarımız, anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Eşyalarını spotçulara satmak yerine Batman’da gerçekten zor durumda yaşam mücadelesi evren 3 aileye ulaştırmamızı rica ettiler. Beyaz eşyaların, kanepe ve oturma gruplarının, çamaşır makinesi ve ütü gibi beyaz eşyaların bulunduğu eşyaları, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Allah hocalarımızdan razı olsun. Aynı duyarlılığı bütün Batman halkından bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete