GÜNDEM

AKAT “AYIPTIR EFENDİLER, GÜNAHTIR”

Özgür Kadın Kongresi Derneği (KJA) Başkanı ve 24. Dönem HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 32 kişinin ölümüne, 100’ü aşkın kişinin ise yaralanmasına neden olan bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada “hissediştir yaşamak” ifadelerini kullandı.

AKAT “AYIPTIR EFENDİLER, GÜNAHTIR”
22-07-2015 20:44
Google News

Suruç saldırısına yönelik tepkiler günden güne artarken, 24. Batman Milletvekili Ayla Akat Ata da tepkisini sosyal paylaşım ortamında gösterdi. Twitter hesabından Suruç olayına ilişkin yaptığı açıklamada “Hissediştir yaşamak. Acıyı, kederi, sevinci ve heyecanı.  Kendin olmayandan başlayarak” ifadelerini kullanan Akat Ata, patlamada ölenlerin fotoğraflarını da takipçileri ile paylaştı.

HAKSIZ ELEŞTİRİLERİ AYIPLADI

Öte yandan “Kobanê’ye gitmek için Suruç’ta toplanan gençlerin yanında HDP’li vekiller neden yoktu, HDP’li Suruç Belediyesinin kameraları nasıl oluyor da çalışmıyor?” yönünde yapılan haksız eleştirileri de twitter hesabından ayıplayan Ayla Akat Ata “Yandaş olabilirsiniz ama acı daha çok taze efendiler! Ayıptır, günahtır” yorumunu yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete