SİYASET

AKAT’TAN AKDOĞAN’A TEPKİ!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın Genel Seçimlerle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

AKAT’TAN AKDOĞAN’A TEPKİ!
06-05-2015 22:36
Google News

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'nin barajı geçememe ihtimaliyle ilgili konuştu. Akdoğan, Genel Seçimlere ilişkin “Birileri diyor ki barajın altında kalırsak şöyle olur böyle olur. Hiçbir şey de olmaz. Süper olur, çok güzel olur” dedi.

TWİTERDA TEPKİ GÖSTERDİ

Batman Milletvekili Ayla Akat Ata ise Akdoğan’ın sözlerine sosyal paylaşım ortamlarında tepki gösterdi. Akat, twitter sayfasından yaptığı açıklamada “HDP'nin darbe ürünü olan seçim barajının altında kalmasını süper olarak nitelemek, darbeyi ayakta alkışlamakla aynı değil mi?” ifadelerine yer verdi.

“SÜPER OLACAK” TAG’INI BAŞLATTI

Akat, twiterda yazdığı yorumundan sonra “süper olacak” başlığı ile tag başlattı. Akat, yorumunun devamında “Birden aklıma, gerçekleşirse #süperolacak şeyler geldi. Sizin de düşündükleriniz varsa paylaşabilirsiniz. Ben başlıyorum, 8 Haziran'da HDP'li parlamento süper olacak” ifadelerine yer verdi. Akat tarafından başlatılan tag’a takipçilerinden de destek geldi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete