SPOR

AKAT VE ÖZDEMİR, TRİBÜNLERDE…

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından, bu yıl ilki gerçekleştirilen ve toplam 9 branşta bin 300 sporcunun katıldığı Mezopotamya Spor Festivali devam ediyor.

AKAT VE ÖZDEMİR, TRİBÜNLERDE…
26-06-2014 19:00
Google News

Batmanlı sporcuların da katılım sağladığı müsabakalar, Şilbe Spor Tesislerinde futbol ve atletizm, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksinde hentbol, voleybol, tenis ve futbol, Yenişehir Fidanlık Spor Tesislerinde futbol maçları, Diyarbakır Bağlar Belediyesi Spor Salonu'nda ise basketbol branşlarında gerçekleştiriliyor. Dün Şilbe stadında gerçekleştirilen futbol müsabakalarını Batman Milletvekili Ayla Akat ve Eşbaşkan Sabri Özdemir de izledi. Basına ayrılan tribünde oğlu ile birlikte oturan Milletvekili Ayla Akat Ata ve Eşbaşkan Sabri Özdemir, karşılaşma sırasında sık sık alkış tutarak Batmanlı sporcuları motive etti. Erkek futbol müsabakalarında Batman, güçlü rakibi Avrupa’yı mağlup etti. Akat ve Özdemir, sahadan galibiyetle ayrılan Batman erkek futbol takımını tebrik Ederek sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra oynanan hentbol müsabakalarında da Batman ekibi, zorlu geçen maçın sonunda ev sahibi Diyarbakır’ı 25–24 mağlup etti. Müsabakaların yarın sona ereceği açıklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete