GÜNDEM

AKEL “EKOLOJİK KENT YARATMADA İDDİALIYIZ”

Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, Eş Başkan Yardımcıları M. Ali Nasıroğlu ve İdris Ekmen ile birlikte çalışma sahalarını denetledi.

AKEL “EKOLOJİK KENT YARATMADA İDDİALIYIZ”
28-08-2015 20:17
Google News

Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü’nün Pazaryeri, Hilal, Bayındır, Kültür ve Bağlar Mahalleleri’nde gerçekleştirdiği asfalt serim, yol açma ve park yapım çalışmalarını denetleyen Akel, bu sezon 250 bin metrekare kilit taşı, yol ve kaldırım çalışması yaptıklarını belirterek “160 bin ton asfalt döktük. Bu sezon için planladığımız bütün çalışmaları tamamladık. Batman’ın daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışıyoruz” dedi.

“HALKIN İHTİYACINI EN İYİ HALK BİLİR”

Hilal Mahallesi’nde 6 dönümlük bir alanda yapımına başlanan yeni park alanını inceleyen Eş Başkan Akel, “Küçük de olsa, son 3–4 ayda yaklaşık 10 tane park yaptık İnsanların dinleneceği, çocukların oynayabileceği, kadınların bir araya geleceği alanları önemsiyoruz. Bizim için önemli bir çalışma, çünkü yerel yönetimler olarak bizler ekolojik kentler yaratma iddiasındayız. Henüz proje aşamasında olan çalışmalarımız da var. Çalışmalarımızı yaparken halkın önerilerini alıyoruz.  Çünkü biliyoruz ki halkın ihtiyacını en iyi halk bilir”  ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete