GÜNDEM

AKIN DERİ’DE KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Deriden imal ettiği ürünlerle adından sıkça bahsettiren Akın Deri, Meydan Mahallesi Merkez Karakol yanında mağazasında hizmet vermeye devam ediyor.

AKIN DERİ’DE KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI
19-09-2016 21:36
Google News

Deri ayakkabı, kemer, mont, çanta ve cüzdanlarla sektörün önemli isimleri arasında yer alan Akın Deri, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle dev indirim ve kampanyalar başlattı. Modern ve şık tasarımlı ürünlerle hizmet verdiklerini söyleyen İşletme Sahibi Çetin Akın“ Akın Deri’de bay-bayan ayakkabı, deri montlar, çanta, cüzdan, kemer ve diğer deri ürünlerini bulabilirsiniz. Deri ürünlerimiz yüzde yüz doğaldır ve hakiki ürünlerdir. Gerçek deriden yapıldığı için uzun ömürlü olup kullanışlıdır, bu yüzden garantili ürünlerdir. Üstelik her zevk ve yaşa hitap eden renk ve tasarımda ürünlerimiz mevcuttur” dedi.

YENİ SEZONA ÖZEL İNDİRİM

Yeni sezona özel indirim uyguladıklarını söyleyen Akın “7’den 70’e herkese hitap eden ürünlerimizde sezona özel indirimler uyguluyoruz. Ayakkabı ve mont almak isteyen vatandaşlarımız için Akın Deri’de şaşırtıcı fiyatları bulabilirsiniz. Gerçek deriden yapılan ürünlerin pahalı olduğu algısını burada yere bir ediyoruz. Çünkü Akın Deri’de her cebe hitap eden ürünlerimiz mevcuttur” dedi.

DERİ CEKET TAMİRİ VE BOYAMASI YAPILIYOR

Akın Deri’de mont boyama ve tadilat işlemlerinin de yapıldığını açıklayan İşletmeci Akın “Akın Deri’de ceket tamiri ve boyaması itinayla tapılmaktadır. Yırtılan, sökülen, ya da boyası geçen derileri ürünlerin tadilatlarını yapıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete