GÜNDEM

AKSA Gaz’dan skandal uygulama

Tüketiciye yazdığı keyfi kaçak cezaları ile gündeme gelen AKSA Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım Şirketi, cumhurbaşkanlığı talimatı ile bir yıldır vatandaşa sunulan aylık 150 TL’lik indirimi ortadan kaldırmak için türlü türlü uygulamalara başvuruyor.

AKSA Gaz’dan skandal uygulama
18-04-2024 16:59
18-04-2024 18:08
BATMAN
Google News

KEYFİ UYGULAMARLA CEZALAR KESİLİYOR

Tüketicinin evinde doğalgaz kullanılmadığı günleri baz alarak eve kaçak baskını yapan ekipler, kaçak izine rastlamadığı takdirde ise ‘kıyas faturası’ adı altında 2-3 bin TL’lik faturalar yazıyor. Faturaya itiraz edenlere ise küstahça savcılık yolu gösteriliyor.

VATANDAŞ PATLAMA NOKTASINA GELDİ!

EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) denetiminde olan AKSA Doğalgaz A.Ş.’nin keyfi uygulamaları vatandaşı canından bezdirdi. Vatandaşı doğalgazsız bırakmakla tehdit eden AKSA A.Ş imza attığı hak ihlalleri ile gündemden düşmüyor. Vatandaş, EPDK yetkililerini göreve davet ediyor.

VEKİLLER GÖREVE…

Batman’ın 5 milletvekilinin SİBADAŞ zulmüne karşı ortak hareket etmesi isteniyor. Vatandaş, keyfi kesilen kaçak cezaları ve kıyas faturalarına son verilmesini istiyor. (Haber Merkezi)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Meryem ot
Meryem ot 2 hafta önce
Banada ceza yazdılar haksız yere ben hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helal etmiyorum bu kişin kıyamadım her yeri açmaya faturam çok gelmesin diye ama bana yazdıkları cezaylan bir güzel isittilar ben küçük çocuğumu birgün bile rahat giydiremedim üşümesin diye onların yaptıkları Allah çocuklarımın hakkını bırakmasın oradan burda 11bin800 ceza parasını topladım ne orucu taktılar ne de vabili benim doğalgazimi kestiler ödedim bide kapatma bedelinide aldilar aslında okadar şey varki söylemeye ama insan yok karşında her iki elim boğazlarindair bunu bilsinler bu dünyada birşey yapamdim ama
Kerem
Kerem 2 hafta önce
Kacak gaz kullaniliyormu evet kullaniliyor. Hep firmalar mi suclu vatandas suczusmu
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete