GÜNDEM

AKSOY’DAN KUTLAMA VE ANMA MESAJI

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Hava Şehitlerini Anma Günü ve 18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

AKSOY’DAN KUTLAMA VE ANMA MESAJI
18-05-2017 20:42
Google News

Aksoy, 19 Mayıs Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘ya istiklal, ya ölüm' sözleri ışığında bağımsız bir devlet kurma kararının hayata geçirildiği gündür” dedi.

HAVA ŞEHİTLERİNİ ANDI

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Aksoy, Hava Şehitlerini Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda “Ülkemize havadan gelebilecek tehditleri önlemek, muhtemel savaşa karşı Kara ve Deniz Kuvvetleri’nin görevlerini daha kolay başarabilmesi amacıyla kurulan Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Atatürk’ün gösterdiği yolda, yurdun savunmasında daha etkin bir şekilde yerini almak için gösterilen büyük gayretlerle günümüzdeki yüksek noktaya ulaşmıştır” dedi.

BATMAN, 5 İLÇESİYLE AÇIK HAVA MÜZESİDİR

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda ise “Batman’ımız, beş ilçesinde bulunan değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış tarihi eserleriyle adeta açık hava müzesidir” ifadelerini kullandı. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete