GÜNDEM

AKSOY’DAN “SİNEMA SALONU NEREYE YAPILSIN?” ANKETİ

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden Yılmaz Güney Sinem Salonu ile ilgili yeni bir anket çalışması başlattı.

AKSOY’DAN “SİNEMA SALONU NEREYE YAPILSIN?” ANKETİ
07-04-2017 18:51
Google News

YENİ İMAR PROJESİ, ANKET YOLU İLE HALKA SORULMUŞTU

İhtiyaçlara cevap vermediği gerekçesiyle Yılmaz Güney Sinema Salonu’nun yeniden imar edileceğini açıklayan Belediye, 3 farklı projeyi belediyenin web sitesinde vatandaşlara yönelterek, ankette en fazla oyu alan projenin uygulanacağı açıklamıştı.

ÇIKAN YANGINDA HASAR GÖRDÜ

Anketler tamamlandıktan sonra, çıkan yangında zarar gören sinema salonu, belediyenin iş makineleriyle yıkıldı. 2 gün önce gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, sinema salonu ile ilgili yöneltilen sorulardan sonra sosyal medyada yeni bir anket çalışması başlattı.

TAKİPÇİLERİNE “AYNI ALAN-FARKLI ALAN” SEÇENEKLERİNİ YÖNELTTİ

Aksoy, kişisel twitter hesabından “sinema salonunun nereye yapılmasını istersiniz?” sorusunu yöneltti. “aynı alan içerisinde ve “faklı bir alana” cevap şıklarının yöneltildiği ankette şimdiye kadar 300 oy kullanıldı. Oyların yüzde 55’i aynı alan, yüzde 45’i ise farklı alan seçeneğini işaretledi. Anket oylaması sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?