GÜNDEM

“ALACAKARANLIK” FİNALE KALDI

Batmanlı yönetmen Okan Aydın’ın “Alacakaranlık” adlı kısa filmi, BM’nin Green -Go İnternational Short Film Contest isimli film yarışmasında bütün dünyadan binlerce film arasında finale kaldı.

“ALACAKARANLIK” FİNALE KALDI
09-10-2015 18:35
Google News

İnternet üzerinden oylamaya sunulan Alacakaranlık (Twilinhgt) filmi de petrol ve petrol araçlarının doğaya ve insanın geleceğine verdiği zararları konu alan Film Yönetmeni Aydın “Batman’ın da Ortadoğu’da önemli bir petrol şehri olması ve petrolün çevremize verdiği zararlardan yola çıkarak böyle bir senaryo hazırladım. Çok anlamlı bir kurgu ile bütünleştirdiğimiz bu çalışmamız BM’in uluslararası film yarışmasında binlerce film arasında ilk 47 film arasında finale kaldı. Şuanda internet üzerinde ilk on sırada bulunuyoruz. Amacımız tüm Batmanlı hemşerilerimizden filmle ilgili linki tıklayarak oy vermeleridir. Bu başarı tüm Batmanlıların başarısı olacaktır” dedi.

Film’de Bart Başkanı Selim Toprak, Doğa ve Çevre Aktivisti Emin Bulut ve Cemal Batur da rol aldı. Filmin finalde ilk sıraya çıkması için son beş gün kaldığı ve 15 Ekimde sonuçların açıklanacağı bildirildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete