SİYASET

Ali Babacan, Batman’dan sarı kart gösterdi

Deva Partisi Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları için Batman’a geldi.

17-03-2024 16:19
BATMAN
Google News

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Batman Havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Babacan “Tam 13 yıl ülkeye hükmet üyesi olarak, bakan olarak hizmet edip milletimin karşısına alnı açık, başı dik çıkabilmek herhalde bizim için benim ve arkadaşlarım için en büyük onur. Dolayısıyla bu onuru çok şükür Türkiye'nin her yerinde yaşıyoruz” dedi.

“BU SEÇİMDE İLK DEFA BİR TABANIMIZ OLUŞACAK”

Babacan “Kendi logomuzda ismimizle bu seçime giriyoruz. Dolayısıyla bu seçim bizim için şu açıdan da geldiğimiz ilk defa bizim bir seçmen tabanımız oluşacak. Bu taban belki bazı ilçelerde daha büyük bir taban olacak.  Dolayısıyla bu seçim tam o bağı kurmak için bizim için çok da önemli. O bağı kurduktan sonra o kitle bizim için çok değerli bir kitle olacak ki bir sonraki genel seçimlerde de onu böyle yuvarlaya yuvarlaya kartopu gücücümüzü büyüte büyüte inşallah gideceğiz” dedi.

“BU SEÇİM VATANDAŞIN HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERME SEÇİMİDİR”

Babacan “Onun için biz bu seçimler için diyoruz ki bu seçimlerde aslında sadece belediye başkanlarımızı ya da meclis üyelerimizi seçmiyoruz. Aslında bu seçimlerde aynı zamanda hükümete bir mesaj veriyoruz. Bu seçimlerde vatandaşın hükümete bir uyarı seçimi olması lazım. Yanlış yapıyorsunuz hata yapıyorsunuz, faul yapıyorsunuz seçimi olması lazım. Onun için diyoruz ki bu seçim vatandaşlarımızın hükümete bir sarı kart seçimi olması vatandaşlar hükümete açıkça sarı kart göstermesi lazım. Çünkü Eğer sarı kart gösterilmese diyoruz. Yanlışın var hatan var, kural çiğniyorsun, hukuk çiğniyorsun, faul yapıyorsun kartını göstermez sek, bu hükümetin vurdum duymazlığı, hukuksuzluğu, adaletsizliği gittikçe artar” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete