SİYASET

ALİ BABACAN, BATMAN’DA KONUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gercüş ve Hasankeyf İlçe Binalarının açılışı ve Kozluk İlçe Kongresi nedeniyle geldiği Batman’da, sivil toplum kuruluşları ve yerel basınla toplantılar düzenledi.

ALİ BABACAN, BATMAN’DA KONUŞTU
07-04-2021 19:15
BATMAN
Google News

 

Babacan’ın Batman Programına, Genel Başkan Başdanışmanı Ali İhsan Merdanoğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Ekmen, Sadullah Ergin, İdris Şahin ve Mehmet Avcı eşlik etti. 

GERCÜŞ ve HASANKEYF İLÇE BİNALARINI AÇTI 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gercüş ve Hasankeyf İlçe Binalarının açılışını yaptı, ilçe esnafları ile sohbet etti. 

DAVUL VE ZURNALARLA KARŞILANDI
İlçe Binalarının açılışından sonra Batman’a gelen Babacan, davul ve zurnalarla karşılandı. Babacan, Batman'da bir otelde yerel basın mensupları ile toplantı düzenledi. İl Başkanı Melik Müjdeci’nin de katıldığı toplantıda konuşan Babacan “DEVA Partisi, bugüne kadar Türkiye genelinde en hızlı teşkilatlanan partidir. Resmi Gazete ilanı ile seçime girme yeterliliği elde ettik. Türkiye'nin 81 ilindeki teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin her yanındaki vatandaşlarımızla buluşmak için çaba gösteriyoruz. Değerler ve ilkeler üzerine bir siyaset yürütüyoruz. Ana gündem maddelerinden biri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemdir. Türkiye'nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme ihtiyacı var. Bilindiği üzere ülkemizde her alanda sorunlar çığ büyüyor. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz her noktada işsizliği, yoksulluğu ve hayat pahalılığını işitiyoruz. Ekonomik sorunlarının temelinde ise adalet, hukuk, insan hakları, demokrasi ve özgürlükler yer alıyor. Adaletin olmadığı bir yerde güçlü ekonomiden bahsedemezsiniz” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Batman Programının ikinci gününde sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Babacan, sivil toplum kuruluşlarının sahiplendiği yüksek öneme vurguda bulunarak, hükümet temsilcilerinin bu kurumlardan gelen sorunlara ve çözüm önerilerine kulak vermesi gerektiğini ifade etti.

BATMAN ESNAFIYLA BULUŞTU
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplantı sonrası Gülistan Caddesi’nde esnafla buluştu. 
Esnafın çok zor bir dönemden geçtiğini belirten Babacan “Esnaf ve sanatkârların değişen ekonomik ve sosyal şartlara uyum sağlayacak şekilde rekabet güçlerini ve kapasitelerini arttıracağız. Bunun için, esnaf ve sanatkâr odaları ve birlikleri bünyesinde, esnaf ve sanatkârlara ihracat süreçleri, girişimcilik, Ar-Ge ve yenilikçilik ile devlet yardımları hakkında eğitim, danışmanlık ve bilgi desteği sağlayacak birimler oluşturacağız. Esnaf ve sanatkarımızın işlerini büyüterek tacir ve sanayici aşamasına geçerek KOBİ niteliğine kavuşması, ekonomideki gelişmeleri yakından takip edebilmesi için sürekli bilgilendirme kanalları oluşturacağız” dedi.

KOZLUK KONGRESİ’NE HAREKET ETTİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Batman Programının ikinci günü yaptığı temaslardan sonra 1. Olağan İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Kozluk’a gitti. 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete