SPOR

Alkışlar engelli takımına

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Ekiplerinden Batman Engelliler Spor Kulübü, ligin 17. haftası evinde karşılaştığı Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımını 56-36 yendi.

Alkışlar engelli takımına
11-04-2022 14:02
11-04-2022 14:03
BATMAN
Google News

19 Mayıs Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Gençlik  ve Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yörük, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Bölge Odası Hayrettin Başaran ve çok sayıda taraftar izledi. Batman Temsilcisi, rakibini  56  – 36 skorla yenerek ligdeki 5. galibiyetini aldı.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya; "Oyuncularımın iyi mücadelesi ve güzel oyunuyla rakibimizi  yenmeyi başardık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rakibimizi centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Kuruluşumuzdan  bu yana reklam sponsorumuz Batman TÜPRAŞ Rafinerisi Müdürlüğün ve bize desteklerini esirgemeyen Batman Valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?